🟠ایرانی که رنگ، عطر و طعمشان هوش از سر همه میبرد، کم نیستند. غذاهایی که وجودشان سر میز غذا هم مهمانی را ایرانیتر میکند و هم خاطره ماندگارتری برای مهمانان ایجاد خواهد کرد. یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی فسنجان است.
فسنجان در مناطق مختلف کشور به روشهای گوناگون پخته میشود که برخی از آنها شیرین و برخی ملس است و در تهیهٔ آن از شکر یا قیسی یا حتی خرما هم استفاده میشود.
فسنجان اصفهانی با مرغ و کدو تنبل درست می شود
برای ملس کردن در کنار رب انار از مقدار کمی شکر استفاده میکنند. این فسنجان به رنگ قهوهای و معمولاً روشنتر از سایر فسنجانهاست.