🟠غذاهای سنتی لذیذی که با آنها عاشق کشور مراکش می شوید!
مراکش به عنوان یک کشور آفریقایی همواره یکی از مقاصد گردشگری بشمار می رفت و هرساله توریست های زیادی از سرتاسر دنیا به این کشور بازدید می کنند. یکی از مهم ترین فعالیت هایی که توریست ها پس از سفر به مراکش انجام می دهند ، بازدید از رستورانهای مراکش و خوردن غذاهای محلی این کشور می باشد.
مهم ترین غذاهای سنتی مراکش
🟠1.ناگیته
یکی از غذاهای سنتی مراکش است که در ظرف های سفالی با درب مخروطی شکل سرو می شود. مردم این کشور مواد اولیه را در داخل ظرف سفالی قرار داده و ظرف را کنار آتش می گزارند تا آرام آرام مواد داخل ظرف پخته شود.
🟠2.چرموال ماهی
یکی دیگر غذاهای سنتی مراکش با ترکیبی از سبزیجات و ادویه جات با ماهی بریان و کبابی یا غذاهای دریایی است.
🟠3.زالوک
یکی از آسانترین غذاهای سنتی مراکس محسوب می شود که پخت آن بسیار سریع و آسان است و طرفداران زیادی دارد.
🟠4.حریرا
یکی دیگر از غذاهای سنتی مراکش است که در بین مردم مسلمان این کشور طرفداران زیادی دارد . این غذا معمولا در ماه مبارک رمضان به عنوان پیش غذا و برای باز کردن روزه سرو می شود. در واقع نوعی عدسی ست که با ترکیبات مختلف تهیه می شود.
🟠5.پاستیال
یکی از لذیذترین غذاهای سنتی مراکس بشمار می آید.یک غذا با طعم عجیب و غریب و ترکیبی از مزه های شور و شیرین.
🟠6.ماکودا
از جمله غذاهای سنتی مراکس است که در دسته سرخ شدنی ها و در سری غذاهای خیابانی قرار دارد. توپ هایی
از سیب زمینی که در کاملا در روغن سرخ شده و با سس تند سرو می شود.
🟠7.کله پاچه
یکی از غذاهای محبوب مراکش است. معمولا مراکشی ها در جشن عید قربان و زمانی که گوسفند قربانی می کنند کله پاچه می پزند.
🟠8.بادمجان
سرخ شده جزء غذاهای حاضری و ارزان قیمت کشور مراکش است.
🟠9.بریوات
بریوات را نمی توان جزء طبقه بندی غذاهای مراکشی دانست چراکه بریوات نوعی شیرینی است که معمولا در روغن سرخ شده و به شکل مثلثی ست.
الغزال کعب شیرینی که در کشور مراکش تهیه می شود و طرفدار زیادی دارد.این شیرینی به عنوان یکی از خوشمزه ترین شیرینی در بین توریست ها شهرت دارد.
🟠11.نانجیا
غذای مخصوص مراکشی که در خانه بطور سنتی و به صورت آرامپز روی ذغال طبخ داده می شود. این غذا در ظروف سفالی و همراه با آبگوشت و نان سرو می شود.
🟠12.مکونی
یک بره درسته را بصورت آرامپز درون اجاق و روی ذغال به مدت یک شب طبخ داده میشود و بصورت کامل و درسته سرو می شود.این غذا معمولا در مراسم عروسی طبخ داده می شود.
کوسکوس برای ناهار روز جمعه و در دیسهای بزرگ به صورت مشترک میل می شود.این غذا دارای 7 نوع سبزی و صیفی همراه با نخود و کوشت و مرغ تهیه می شود.
🟠14.پاتی
پاتی سری شیرینی لذیذ با آب پرتقال،گلاب ، خمیربادام و سایر موادمغذنی تهیه میشود.
🟠15.خوراک ساردین
خوراک ساردین را میتوانید در کبابیها یا در فضای باز همراه با گوجه تازه،پیاز و سالاد فلفل محلی میل کنید.این غذا در مغازه های ساده و بیپیرایه نیز قابل تهیه است.
🟠16.طحال
طحال پر شده شتر یکی از عجیب ترین غذاهای سنتی مراکش است که نوعی ساندویچ محسوب می شود و ظاهری شبیه سوسیس دارد.
🟠17.ساردین
از جمله غذاهای سنتی و محبوب مراکش است.
یکی از مهمترین صادرات کشور مراکش ماهی ساردین است به همین دلیل در شهرهای ساحلی این کشور از این نوع ماهی استفاده می شود.